Ο Όμιλος


 

Από τα αρχαία χρόνια είναι γνωστή η αγάπη των Κερκυραίων για τη θάλασσα. Από τους ιστορικούς χρόνους και τη λαϊκή παράδοση έγινε γνωστή και η ναυτική δεξιότητά τους. Από το σήμα της Κέρκυρας αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων φαίνεται ότι Κέρκυρα και Θάλασσα πάνε μαζί.

Από το 1902 ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Κέρκυρας, που το 1935 μετονομάστηκε σε ΝΑΟΚ, ανάπτυξε δραστηριότητες  σύνδεσης του ανθρώπου με τη θάλασσα. Αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές. Σήμερα λειτουργούν τμήματα ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας, κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, υποβρύχιας αλιείας και ειδικών δραστηριοτήτων. Εμπνέει και δραστηριοποιεί καθημερινά περισσότερους από 300 νέους αθλητές, 900 μέλη και αρκετές χιλιάδες φίλους.

Το Όραμα, ιδέα και το όνειρο του ΝΑΟΚ, οι Aξίες του, τα πρότυπα και οι αρχές που μετέφεραν οι παλαιότεοι στους νεότερους αποτελούν την ουσία της προσωπικότητας και της ταυτότητας του και διαμορφώνουν την Αποστολή που προορίζεται να εκτελέσει.Από το 1902 ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Κέρκυρας, που το 1935 μετονομάστηκε σε ΝΑΟΚ, ανάπτυξε δραστηριότητες σύνδεσης του ανθρώπου με τη θάλασσα. Σήμερα λειτουργούν τμήματα ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας, κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, υποβρύχιας αλιείας και ειδικών δραστηριοτήτων. Εμπνέει και δραστηριοποιεί καθημερινά περισσότερους από 300 νέους αθλητές, 900 μέλη και αρκετές χιλιάδες φίλους. Το Όραμα, ιδέα και το όνειρο του ΝΑΟΚ, οι Aξίες του, τα πρότυπα και οι αρχές που μετέφεραν οι παλαιότεοι στους νεότερους αποτελούν την ουσία της προσωπικότητας και της ταυτότητας του και διαμορφώνουν την Αποστολή που προορίζεται να εκτελέσει.
Διαβάστε επίσης

Τμήματα:

Δραστηριότητες: Aναλυτικές πληροφορίες για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ομίλου και για τις ξεχωριστές δραστηριότητες που ο ίδιος ο ΝΑΟΚ διοργανώνει.

ΝΑΟΚ για παιδιά:

Ελλιμενισμός:

Νέα:

Ιόνια νησιά:

NAOK Stories: Κείμενα, συνεντεύξεις, ωραίες αναμνήσεις κι απόψεις από κάθε μεριά του πλανήτη που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τον ΝΑΟΚ.

Ο ΝΑΟΚ στο 7ο Μίνι Μαραθώνιο Σπετσών: