Υποστηρίζω τον 'Ομιλο


Απαραίτητη για την υποστήριξη του Ομίλου είναι η συμμετοχή όλων όσων γνωρίζουν και αγαπούν τον ΝΑΟΚ και τον έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους ως ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Ωστόσο, τον Όμιλο μπορούν να στηρίξουν όχι μόνο τα μέλη του, αλλά και μη μέλη, όπως ιδιώτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί της Κέρκυρας και όχι μόνο. Οι τρόποι στήριξης του ΝΑΟΚ είναι πολλαπλοί, όπως οικονομικοί και υλικοί.

Ο Όμιλος, ως αυτοχρηματοδοτούμενος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δέχεται οικονομική αρωγή υπό τη μορφή δωρεάς. Η δωρεά μπορεί να αφορά είτε σε συγκεκριμένο τμήμα του Ομίλου, είτε συνολικά όλα τα τμήματά του. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να δωρίσουν υλικό εξοπλισμό σχετικό με τα αθλήματα του ΝΑΟΚ, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Επίσης, όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται μπορούν να διαφημιστούν στο περιοδικό και την ιστοσελίδα του ΝΑΟΚ, ενώ παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν με χορηγίες στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Όμιλος κατά τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, όσοι επιθυμούν, μπορούν να γίνουν μέλη του Ομίλου, με την ετήσια συνδρομή του κάθε μέλους να φτάνει τα μόλις 18€. Όσο περισσότερα μέλη διαθέτει ο Όμιλος, τόσο μεγαλύτερη δυναμική αναπτύσσεται, ώστε να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα και να επιτυχγάνονται οι σκοποί του.Απαραίτητη για την υποστήριξη του Ομίλου είναι η συμμετοχή όλων όσων γνωρίζουν και αγαπούν τον ΝΑΟΚ και τον έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους ως ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Οι τρόποι στήριξης του ΝΑΟΚ είναι πολλαπλοί, οικονομικοί και υλικοί.
Διαβάστε επίσης

Ιστορικό:

Όραμα: Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας (ΝΑΟΚ) ιδρύθηκε το 1935 και θεωρείται το πλέον ιστορικό και παραδοσιακό αθλητικό Σωματείο στην Κέρκυρα.

Διοικητικό Συμβούλιο: Οι σημερινοί καπετάνιοι του Ομίλου

Επικοινωνία:

Το περιοδικό του ΝΑΟΚ: